Green, brown, red and white

Tên nghe màu sắc quá, hihi. Đơn giản đó là chiếc bánh Rùa làm nhân sinh nhật của Gemma vào 28-2. Bánh có 2 lớp: chiffon trà xanh và chiffon sô cô la, lớp giữa là raspberry tươi. Rùa vẽ hình hơi trẻ con vì nghĩ rằng có con cô ấy – bé Joy đến cùng nhưng vì hôm ấy Joy đi học nên bé không đến được, tiếc ghê. Rùa yêu cô bé Joy ấy lắm í
Photobucket
Photobucket
Kem bơ vani từ Savory sweet life ở đây 

Ingredients
  • 1 cup unsalted butter (2 sticks or 1/2 pound), softened (but not melted!).
  • 3-4 cups confectioners (powdered) sugar, SIFTED
  • 1/4 teaspoon table salt
  • 1 tablespoon vanilla extract
  • up to 4 tablespoons milk or heavy cream
Instructions
Beat butter for a few minutes with a mixer with the paddle attachment on medium speed. Add 3 cups of powdered sugar and turn your mixer on the lowest speed (so the sugar doesn’t blow everywhere) until the sugar has been incorporated with the butter. Increase mixer speed to medium and add vanilla extract, salt, and 2 tablespoons of milk/cream and beat for 3 minutes. If the frosting needs a more stiff consistency, add remaining sugar. If the frosting needs to be thinned out, add remaining milk 1 tablespoons at a time.
Notes : With 3-4 cups, it’s too sweet for Rùa. Therefore, Rùa uses about 2 cups sugar and no salt.

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: